Werkwijze


Van advies, ontwerp, productie, montage tot onderhoud

Op het gebied van signing zijn onze werkzaamheden heel breed. Zo adviseren, produceren en onderhouden we vrijwel al onze visuele uitingen. Hoe we dat doen? Daar leest u hieronder meer over.


Stap 1: OntwerpOnze werkwijze start bij het geven van advies. En daarbij denken we altijd een stap verder. Als u visuele uitingen, zoals wanddecoratie of wayfinding wilt laten ontwerpen, denken we niet alleen mee over de haalbaarheid van het ontwerp, maar ook over de keuze van materialen en montagemogelijkheden. We letten vooral op de visuele beleving van deze uitingen en of deze bij de uitstraling van uw object passen. Daarom maken we altijd vrijblijvende presentaties van het ontwerp, zodat u direct een duidelijk beeld krijgt van het mogelijke eindresultaat. Wilt u weten hoe de benodigde bewegwijzering, wanddecoratie of licht- en gevelreclame tot stand komt? We vertellen u graag meer over de werkwijze van onze eigen ontwerpstudio.


Stap 2: Productie
We handelen snel, maar zijn ontzettend nauwkeurig als het om kwaliteit gaat. Zo kiezen we in overleg met u met uiterste zorg de kleuren en materiaalsoorten uit, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. De kleurstalen, monsters en demostukken nemen we vooraf mee om uw keuze te vergemakkelijken. Vervolgens worden de materialen in onze eigen productie vervaardigd tot reclamestuk. Wij maken gebruik van CNC Frees en Lasermachines en Grootformaatprinters / plotters.


Stap 3: Montage
We hechten veel waarde aan het op tijd opleveren van uw product. Deadlines halen is voor ons dan ook een van de hoofddoelen. Een belangrijk onderdeel voorafgaand aan de montage, is het inmeten. Onze monteurs zijn heel ervaren en hebben vakinhoudelijke kennis. Daardoor kunt u ervan uitgaan dat het inmeten van de ruimte nauwkeurig gebeurt. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat we de deadlines halen en dat uw product aan uw wensen voldoet.


Stap 4: Onderhoud
Nadat we uw pand hebben voorzien van de juiste producten, zorgen we ook voor het onderhoud ervan. U hoeft daar zelf niet naar om te kijken. Hiervoor kunt u eenvoudig een servicecontract bij ons afsluiten. In het onderhoudscontract leggen we vast op welke momenten we een controle uitvoeren. U vindt hierin ook terug welke objecten we regelmatig onderhouden en hoe we dat doen.OFFERTE AANVRAGEN